Úgy érzi megvan minden szereplő a sikeres kommunikációhoz, mégsem éri el a kívánt eredményt? Esetleg a vállalat mérete miatt nem kifizetődő teljes munkaidőben alkalmazni egy profi kommunikációs tanácsadót?

Szeretne jobban megismerkedni az e-marketing világával, információra van szüksége, vagy csak többet szeretne tudni a kommunikációs szakma leggyorsabban fejlődő ágáról? Döntés előtt áll egy fontosabb újítás, termék, szolgáltatás vagy honlapjának bevezetése előtt? Érdekli, hogy mennyi időbe telik amíg kampánya eredményeket hoz?

Vegye igénybe marketing tanácsadó szolgáltatásunkat!

Segítünk összeállítani és kivitelezni marketing tervét és megtervezni online marketing költségvetését. Javaslatokat adunk weboldala megtervezéséhez vagy átalakításához, és megmutatjuk melyek a tervezés legnagyobb buktatói. Igény szerint finomhangoljuk marketing kampányait és segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában is.

Növelje kampányainak eredményességét!

Több mint 10 év magyar és nemzetközi vállalatoknak végzett tanácsadás során szerzett tapasztalattal segítünk véleményezni, tökéletesre csiszolni meglévő elképzelését. Megvalósítjuk email marketing kampányait és segítünk adatbázisai bővítésében, hogy még több érdeklődőre és vevőre tegyen szert!

Ismerje meg a leghatékonyabb eszközöket, melyekkel versenyelőnyre tehet szert!

A kapcsolatfelvételhez kattintson ide! >>

Nagyobb résztvevői létszám esetén kihelyezett vállalati workshopot és tréningeket is tartunk a következő témákban:

Online marketing
Kereső marketing
Közösségi marketing

Exkluzív interjú Vezető Tanácsadónkkal

Torok_Tamas.jpg Hallgassa meg Török Tamás vezető marketing tanácsadó interjúját, akit a "Technológia hatása a reklámozásra" online marketing tanácsadás témában kérdezett az Info Rádió

Hossz: 08:37
Méret: 1,5 Mb

Ha a fenti lejátszó az Ön böngészőjében nem működne, az interjú letöltéséhez kattintson ide! 

Kapcsolat Rólunk Ügyfeleink Jognyilatkozat
© Marketforce Hungary Kft.